Behangpapier, al dan niet in combinatie met schilderwerken, biedt een meerwaarde in elk interieur. Vertrouw op Gunter Smets wanneer je een hoogwaardige afwerking van je behangwerken verwacht.

Neem gerust de tijd om te kiezen… 

De mogelijkheden voor behangpapier zijn eindeloos. Gunter Smets geeft je alle tijd om het perfecte behangpapier te kiezen. 

Op afspraak komt hij persoonlijk bij je langs met de nodige staalboeken. Samen met jou overloopt hij de mogelijkheden. Vervolgens neem je alle tijd die je nodig hebt om een eerste selectie te maken. Tijdens een tweede opvolgbezoek geeft Gunter, op basis van je selectie, je gericht stijladvies voor de beste keuzes. Uiteindelijk hak jij de knoop door.   

Naast het traditionele behangpapier plaatst Gunter Smets ook gladvlies, textielbehang, vliespapier, patent,…. Alleen behangpapier van kwaliteitsmerken komen in aanmerking.

Behangwerk Slaapkamer Retie63

De voorbereiding bepaalt het eindresultaat 

Vergelijkbaar met schilderwerken hangt het eindresultaat  bij behangen grotendeels af van een zorgvuldige voorbereiding. Vooraleer Gunter één vel behangpapier tegen de muur plakt, zijn je muren volledig egaal gemaakt en geëffend. Waar nodig wordt er bijgeplamuurd én zelfs volledig uitgeplamuurd. Gunter start pas met effectief behangen wanneer hij 100% zeker is van het eindresultaat. 

Eén van de geheimen van perfect aangebracht behangpapier is het creëren van een lichtzuigende ondergrond. Zonder voorbehandeling zuigt het pleisterwerk de behanglijm veel te snel op. Daarom geeft Gunter Smets één of enkele dagen voor het effectieve behangen de muur een ‘voorlijmbeurt’. Dit vermindert de zuigkracht van het pleisterwerk.

Oog voor detail

Voor een esthetisch perfect eindresultaat investeert Gunter veel tijd in een verfijnde afwerking. Eén klein voorbeeldje: het kitten en het aanwerken van het behangpapier rond de deuromlijstingen en tegen de plinten gebeurt uiterst secuur. Alle kitwerken worden voor een naadloze overgang geschilderd in de kleur van het behang. Je ziet meteen het verschil!

Realisaties behangen

Op zoek naar een behanger die een perfect eindresultaat garandeert?

Contacteer Gunter Smets